Gasque, Nyheter

Vårbal!

🌸 Smålands nation presenterar VÅRBALEN 2022 🌸

Ta på dig din bästa balklänning eller din stiligaste frack och låt dig överösas av det bästa livet har att erbjuda; god mat, glamouröst sällskap och fantastisk underhållning! Vårbalen på Smålands nation bjuder på en generös middag bestående av fyra rätter, installering av vår nyvalda proinspektor, traderingar av heltidare, spex och sång! När taffeln har brutits framåt midnatt förvandlas festsalen till ett dansgolv med styrdans till 02.

Som namnet antyder är vårbalen en enda stor hyllningsfest till våren med underhållning, mat, dryck och sång i överflöd. Alla som någon gång varit på en vårbal vet vilken explosion av glädje och vårkänslor det är och festligheterna runt om i staden tar inte slut förrän långt in på söndagseftermiddagen. Glöm inte att ta med dig din sångbok för att kunna hänga med i sånganförarens alla sånger. Du som ännu inte äger Smålands nations sångbok kommer givetvis att få möjlighet att köpa denna på plats.

🌷 Plats: Smålands nation
🌷 Datum: 14 maj
🌷 Tid: 16dk
🌷 Klädsel: Högtidsdräkt
🌷 Pris: 500 kr / 470 kr för alk.fritt.Biljetter släpps för ämbetsverkare 27/4, för medlemmar 28/4 och övriga 29/4. Expeditionen är dock stängd dessa dagar, anmälan sker endast via mejl under valborgsdagarna.Man får max köpa 2 biljetter per person.

Anmälan sker till 1q@smalands.nu, eller under nationens expeditionstider. Bifoga bild på nationskort för anmälan den 28/4. Sista anmälningsdatum är 8/5!
Det är inte tillåtet att sälja vidare biljetter. Får du förhinder kan du senast den 8 maj komma till nationen för att få pengarna tillbaka. Vi säljer biljetterna till nästa person på vår reservlista.