Hyr Smålands

Sittning

På Smålands anordnar vi mer än gärna olika fester åt personer inom den akademiska sfären. Vill du anordna en disputationsfest, en programsittning med släpp, en födelsedagsfest eller något liknande så hjälper vi på Smålands dig att skräddarsy den perfekta kvällen.

Vi kan arrangera sittningar för upp till 150 personer i vår stora festsal, som är vackert inredd med tavlor och porträtt. Vi kan tillhandahålla scen, ljud & ljus och annan teknik för att förgylla din fest. Vill du dessutom arrangera ett släpp så rymmer våra lokaler 525 personer!

Vi försöker alltid uppfylla era önskningar och erbjuder god mat och dryck samt god service till Uppsalas mest konkurrenskraftiga priser.

Tveka inte att höra av er till tredje kurator för mer information!

Lunch

Förutom sittningar på kvällen arrangerar Smålands också lunchuthyrningar – ett enkelt sätt att samla kollegorna på institutionen, kursarna, eller föreningsmedlemmarna för en god bit mat.

Konferens

Om du vill anordna en konferens kan vi på Smålands hjälpa dig att skräddarsy ett heldagspaket med frukost, lunch, middag och mellanmål. Våra varierade lokaler fungerar utmärkt för styrelsemöten, föreläsningar och olika teambuilding-övningar!

Mer information? Kontakta Tredje kurator. Telefon: 072 583 02 18.