Gasque

Maskeradbal

Om du har svårt att se ljuset i novembermörkret – frukta icke! En glittrande och storslagen kväll är att vänta! Smålands nation bjuder in dig till terminens mest eleganta, mystiska och mest glamourösa event – Maskeradbalen! Årets tema är 20-tal; ett bländande spektakel! Kliv genom portarna in i den värmande atmosfären av fred, glamour och glädje. Här står jazzen på schemat och feststämningen osar, tills vi drunknar i ljus och musik!

(För info om 04-släppet, se längre ner.)
❈ Datum: 27 november
❈ Tid: 17dk
❈ Tema: 20-tal
❈ Pris: 460 kr / 430 kr (alkoholfritt)
❈ Klädkod: Högtidsdräkt och mask

❈ ANMÄLAN ❈
Öppnar för ämbetsverkare: Måndag 8/11
Öppnar för medlemmar: Tisdag 9/11
Öppnar för övriga: Onsdag 10/11
Anmälan stänger: 22/11

Du anmäler dig antingen genom att besöka kontoret under expeditionstid, eller genom att mejla 1q@smalands.nu. Ange namn, eventuella mat- och dryckespreferenser och om du har övriga önskemål eller upplysningar. Om du mejlar 9/11 bifoga bild på ditt nationskort för att visa att du är medlem. I svaret kommer du få betalningsinformation.
Välkommen!

❈ Smålands 20-tals 04-släpp ❈
Smålands nation välkomnar till terminens första 04-släpp efter den traditionella Maskeradbalen! Kom och röj hela natten bland balklänningar, mystiska masker fantastisk stämning i våra lokaler. Vi bjuder in till storklubb med fullt hus och dansgolv med rytmer som sprider sig över flera genrer.
Boka in den 27e i kalendern och gör er redo för Smålands nation och höstens stora event!
Släppentré: 60 kr (garderob ingår)
Gratis för Smålands nations medlemmar
Nationskort krävs