Gasque

Reccegasque HT2021

Varmt välkomna på Göteborgs Nation och Smålands nations gemensamma reccegasque 2021! Förbered er på en härlig kväll fylld av traditioner, sång och skratt. Informationen är uppdelad per nation, vänligen läs hela!

GEMENSAM INFO
Själva gasquen börjar 18dk och hålls i festsalen på Göteborgs Nation. Innan dess ses vi på våra respektive nationer, information om detta ser ni längre ner i evenemanget.

Klädkoden för kvällen är Kavaj. Detta innebär full kostym med slips/fluga eller klänning över knäna i finare tyg. Är du osäker på klädkoden? Kontakta 1Q@goteborgsnation.se eller 1Q@smalands.nu, vi hjälper dig!

INFO TILL GÖTEBORGARE
BETALNING & PRIS: Betala 290:- senast 16/9 till BG 802-6528.
ANMÄLAN: https://forms.gle/iGdw1UjZcbTwoKJm9
TID: Vi samlas på Göteborgs Nation klockan 14dk (dubbelkvart, kom vid halv) för att umgås innan vi tågar till universitetshuset där Universitetet håller välkomstceremoni. Denna har begränsade platser reccar har förtur och det är först till kvarn. Resterande kommer att få hänga med på aktiviteter i puben!

INFO TILL SMÅLÄNNINGAR
BETALNING & PRIS: Betala 290:- senast 16/9 till BG 802-6445.
Anmälan: Anmäl dig via våra reccevärdar eller genom att maila
1q@smalands.nu OBS: du får en bekräftelse om du fått en plats!

Tid: Vi samlas på Smålands nation klockan 14.30 för att umgås innan vi tågar till universitetshuset där Universitetet håller en välkomstceremoni. Denna ceremoni har begränsade platser, reccar har därav förtur och det är först till kvarn. Resterande kommer att få hänga med på aktiviteter i puben!