Nyheter

Kräftskiva

✨ Varmt välkommen till Smålands Nations traditionella kräftskiva! ✨

Sommaren närmar sig sitt slut och vi på Smålands välkomnar höstterminen med en gammal klassiker, en hejdundrande kräftskiva, men i lite annat format efter omständigheterna.

Vi kommer börja med en sittande fördrink där vi får visa upp våra mest kreativa sidor i tillverkningen av våra alldeles egna kräfthattar. Därefter går vi upp till stora festsalen för utsökta kräftor, dryck och glada vänners sällskap. För de med andra matpreferenser/allergier kommer andra alternativ självklart att finnas!

Efter middagen kommer vi tyvärr inte kunna erbjuda det sedvanliga 04-släppet, men misströsta inte! Vi håller serveringen öppen ända fram till 02 för att fortsätta middagens spännande samtalsämnen!

Vi arbetar utifrån folkhälsomyndighetens riktlinjer och kommer göra vårt yttersta för att tillställningen ska genomföras så säkert som möjligt. Kom ihåg att inte dyka upp på middagen om du känner dig sjuk eller påvisar några symtom på sjukdom, tänk på din handhygien, håll avstånd och följ riktlinjerna från folkhälsomyndigheten. Har ni frågor gällande våra covid-restriktioner, mejla 3q@smalands.nu

Anmälan till middagen (inkl. mat- och dryckespreferenser samt sällskap) sker till: 1q@smalands.nu eller kom förbi nationen under expeditionstid.

Vi har ett begränsat antal sittplatser denna kväll och tar därav endast emot förbokningar. Vi öppnar anmälningen i etapper samt med ett maxantal på 8 anmälningar/person. Anmälan öppnar den 11/8 för ämbetsverkare, den 12/8 för medlemmar av Smålands nation och den 13/8 för resterande som är intresserade av att gå på kräftskivan!

✨Kräftskiva lördagen den 28:e augusti✨

🌼Plats: Smålands Nation
🌼Tid: 17dk (17:30) – 02
🌼Klädsel: Udda kavaj (För info om klädkoden: http://www.kladkoder.nu/udda-kavaj/)
🌼Biljettpris: 310 kr med alkohol, 280 kr alkoholfritt.🌼OSA och betala senast: 23/8 (glöm inte att ange mat- och dryckespreferenser samt sällskap).

Anmälan öppnar:
11/8 – Ämbetsverkare
12/8 – Medlemmar av Smålands nation
13/8 – Övriga