Nyheter

Dacke’s Trädgård

Det har äntligen blivit dags för premiären av Dackes trädgård som är tillbaka efter förra årets succé! Den 2 juli slår vi upp dörrarna till Smålands nations mysiga innergård som klubbverket pimpat inför sommarens varma kvällar. Vi kommer att servera mat och dryck från en speciellt framtagen sommarmeny med fokus på wraps i alla dess sorter! Olika teman utlovas under sommaren och kanske till och med någon favorit från förra året återkommer.
Detta vill ni helt enkelt inte missa! Dackes trädgård kommer att vara öppen VARJE fredag och lördag fram till den 21 augusti då den ordinarie pubverksamheten drar igång! Kom förbi Dackes trädgård på Smålands nation den 2 juli och testa våra unika maträtter och drycker! Självklart finns alkoholfria alternativ tillgängliga.

För fler information titta på vår Facebook sidan eller Instagram! Eller kolla på vår kalendarium.