Nyheter

Höstfest!

Den 23 oktober är det äntligen dags för Smålands nations Kamratförenings fantastiska Höstfest! Efter en lång tid av social distans och skype-sammankomster kan ni räkna med en hejdundrande tillställning. Ännu en gång får vi samlas för att träffa alla gamla och nya kamrater!

Är du intresserad av att veta mer om Kamratföreningen? Är du sedan tidigare medlem och har funderingar på att kanske bli aktiv inom styrelsen? Tveka inte att höra av dig! Skriv att du vill bli kontaktad i din anmälan till festen, ta kontakt med någon du känner i styrelsen eller skriv till oss på kamratforeningen@smalands.nu!

Kvällen inleds med årsmöte kl. 18.00 och festligheterna börjar 18dk och avslutas traditionsenligt med en sittande sexa som börjar kl. 23.00.Det vankas val och kanske något litet lockbete på årsmötet – är du medlem i föreningen uppmanas du att komma till mötet som hålls på ovanvåningen. Hittar du oss inte så fråga personalen.

Viktig information

Pris: 350 sek / 320 sek alkoholfri
Sittande sexa: 75 sek / 60 sek alkoholfri. Sexan är inkluderad för dem som varit på sittningen. (Föranmälan sker till 1Q@smalands.nu för att gå på sexan)Klädsel: Kavaj
OSA: Anmälan sker till Förste kurator (1q@smalands.nu)

Biljetterna kommer släppas i etapper;
1 oktober – Medlemmar av kamratföreningen (Max 2 biljetter/person)
2 oktober – Ämbetsverkare på Smålands nation (Max 2 biljetter/person)
3 oktober – Medlemmar av Smålands nation och övriga.Sista anmälningsdag är den 17/10!

Varmt välkomna!